Solstrejfer er et håndlavet og illustrativt objekt, der reflekterer og filtrerer det omkringværende lys og skaber poetiske lys- og farvespil der ændrer udtryk, farve og styrke efter lyset.

Solstrejfer skaber tilstedeværelse og nærvær og sætter fokus på dagslysets midlertidighed og foranderlighed, der varierer i farve og intensitet gennem døgnets og årstidernes forandringer; en dynamisk cyklus der også afspejles i objektets runde form og stille rotation.

En dyb fascination af samspillet mellem det organiske, foranderlige og komplekse i kontrast til det simple og stringente, der altid mødes i mine værker.

 

Illustrationerne er malet med akvarel og er inspireret af processer og strukturer i naturen og i universet. 

De organiske landskaber kan give mange forskellige associationer fra overflader på måner og planeter i makroskala, til indre processer på celleniveau i mikroskala.

Hvert motiv har et navn og en historie og printes i begrænset oplag. 

 

Materialer: Akvarel på folie, plexiglas og messing. 

Tips til ophængning: 

Der kan laves fine farvede skygger ved direkte belysning, hvis du hænger Solstrejferen et stykke fra vinduet og med en væg som baggrund i ca. 10-30 cm afstand.

Du kan også skabe lys- og farvespil om aftenen ved at belyse Solstrejferen med et spotlys.

Brug f.eks. fiskeline, snor eller en tynd kæde til ophæng.  

 

 

SALLYR

Visuel kunstner, arkitekt og designer der brænder for at skabe visuel poesi, rumligt design og sanselige installationer i spændingsfeltet mellem rum, lys, illustration og materiale. 

Solstrejfer er en enkel og æstetisk kombination af disse elementer.

Kontakt mig for køb, spørgsmål eller anden interesse på mail:

sallysrud@gmail.com

is.jpg
blar.jpg
alvera.jpg
ljóma.jpg